tiistai 17. huhtikuuta 2012

Voimasmoothie ja ituja

Eilispäivänä päädyin hyvänolonkauppaa ostamaa Warriorblendin koska ajattelin ruveta soturiks. Samalla kehitty kiinnostava keskustelu kaupan myyjän kanssa reenaamísesta. Eli mitä ihmiset tekee vääri reenatessaa on kropan rääkki. Hyvä reeni kestää korkeintaa 30min. Kahvakuula esim toimii tälläsessa hyvi, sillä on helppo reenata koko kroppa. Ite käytän kiveä minkä oon roudannu rannalta kämpille (ei oo mikää pien kivi).

 Kun on ruokavalio ja sen seurauksena suolisto hyvässä jamassa ni alkaa tuloksetki näkyä nopeemmi. Plus kaikkenlaista hifiravinnetta virtaa suonissa(oon kyl käyttäny omaisuuden näihi :D). Kaupan myyjäki kerto et mite pienellä reenillä moni sen kaveri on päässy tosi hyvää kuntoo ( ite tosin surkutteli omien lihastensa pienuutta, heh). Ja se kunto pysyyki yllä, helposti, varsinki ku vaalii omaa kehoa ja terveyttä muutenki. Terveellisintä on muute uskoa Jumalaan ja unohtaa maalliset huolet, näi uskon. Eniweis, oon hämmästelly mite miun haba on ainaki kaksinkertaistunu siitä ruipelosta mikä se oli enne, oon vaa vetäny leukaa sillotällö, punnertanu vähä ja nostanu kiveä. Kämpillä, en missää steriilissä punttisalinurkassa missä ilmapiiri on suorituskeskeine eikä nautiskelukeskeine. Tai näi sen ite nään. Kunha kesä koittaa ni vaihan sisäreenin hapekkaampaa ilmastoo eli luonnonkeskelle, mäntymetsässä on kuulemma paras happi. Aion kiipeillä puissa, nostella kiviä ja tukkeja, uida, kirmata paljainjaloin metsissä ja mitä sitte keksinkään! Youtubesta löytyy monia hauskoja videoita esim hakusanoilla: MovNat, Primal Workout tai Animal workout. Ja reenin päälle voimasmoothieta vaa!

Seuraava pätkä on lainaus raakaravinto.com sivulta, kiitos kirjoittajalle!
"Kasviproteiineilla on monia etuja eläinperäisiin proteiineihin verrattuna. Ensinnäkin kasvien proteiinit ovat usein muodostuneet vähäisemmästä määrästä aminohappoja kuin monimutkaisemmat eläinproteiinit, jolloin niiden pilkkominen elimistön käyttöön on yksinkertaisempaa ja imeytyminen tehokkaampaa. Moni kasvisperäiseen raakaruokaan siirtynyt onkin huomannut, että aiempaa pienemmällä proteiinimäärällä on fyysinen suorituskyky muun terveyden ohella parantunut. Toiseksi kuumennus vahingoittaa aminohappoja; ainakin lysiinin ja tryptofaanin on havaittu denaturoituvan +43 celsiusasteen lämmössä. Näin ollen raaka kypsentämätön ravinto takaa kyseisten välttämättömien aminohappojen saannin toisin kuin kypsennetyt esim. eläinkunnan tuotteet. Eläinproteiinien on todettu olevan yhteydessä moniin sairauksiin, kuten syöpiin ja diabetekseen. Ne myöskin mahdollisesti happamoittavat elimistöä, toisin kuin suuri osa kasviperäisestä prosessoimattomasta ravinnosta. Lisäksi kasviproteiineja nauttiessa saa kaupanpäällisinä runsaasti mineraaleja ja kuituja, sekä sellaisia vitamiineja, joita lihassa, maidossa ja muissa eläinkunnan tuotteissa ei ole."


Haha! Gain gorilla strenght!
 Etenki puihi kiipeemine on se juttu, ei tuu suoritettua vaa yhtä toistuvaa liikettä vaa reeni on kokonaisvaltasta. Muistan kattoneeni aikoinaa videon afrikkalaisesta miehestä joka kiipee puuhu hakemaa hunajaa. Oli muute korkee puu. Mut se mies oli iha elämänsä kunnossa, lihakset näkyvillä selvästi, enkä usko et se täyttää päivänsä millää 5x20 etunojapunnerrus ym reeneillä. Luonnollista liikkumista luonnossa. Hakkaa vaikka halkoja, pääset kuntoo.
 Tähä välii haluun fiilistellä omaa pappaani joka on kohta 80v, tehny elämänsä aikana tosipaljo metsätöitä, mainittavan arvosta on myös se että se on juonu koko elämänsä puhasta kaivovettä, eli ei oo kroppa kalkkeutunu. Muistan et pari vuotta sitte pappa veti vielä 10 leukaa, meikän teräsvaari!

 Miks ituja? Koska siemenessä on varastoituna valtava määrä elinvoimaa joka tulee esii hyödynnettävää muotoo idätettäessä. Tän takia kannattaa ainaki liottaa siemenet mitä hyödyntää koska ravinnearvot kasvaa huimasti, plus siitä tulee helpommi sulavaa. Laita silmät kiinni ja mietippä hetki sitä pientä jyvästä joka putoaa maaha, lepäilee hetken kosteudessa raukeena ja sit rupee puskemaa, ja puskeeki muute aika huolella, pikkusiemenistä kaikki puutki saa alkunsa.


Överi-idut spirulinassa imemässä ravinteita

alfa alfa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti