perjantai 28. lokakuuta 2011

Perjantai pärinöitä

Kaveri totes vähä aikaa sitte et täytyy olla hullu tai miljonääri ku elää sellasel ruokavaliolla niiku mie. Miljooniaha nyt en omista ja hullu saatan olla. Moni varmaa aattelee et syödäksee raakaruokaa ja ns. superfoodeja täytys omistaa paljo massii. No itellänihä sitä ei hirveemmi oo koskaa ja avainjuttu onki syömisessä että määrä ei korvaa laatua vaa toisinpäi.  Noh, en lähe mitää tietopläjäystä kasaamaa koska en osaa enkä tiiä asioista nii paljo! Mut innostuin ajatuksesta, että jos tarkkailis omaa syömistä viikon ajan. Ottais tiedot ylös että mitä on syöny ja paljo tuli maksamaa.  Ja näi alkuu tän päivän menu: Aamu alko n. klo 7 tomaatti, kurkku, omena, porkkana, sitruuna mehulla jonka valmistin miun mehumasiinalla. Sinne heitin viel sekaa viherjauhetta. Päivällä 11 maissa join smoothien mikä koostu pääasiassa puolukoista, chia siemenistä (mitkä on muute huippukamaa), banaanista, kaakaonibseistä ja en muista mistä muusta! Välipalaks ahmin kuola valuen eile tekemääni raakasuklaata. Iltaruokana toimi avokado tomaatti sipuli rucola salaatti voideltuna hamppuöljyllä. Just äske söin pienen lautasellisen puuroo mitä jatkoin kookosöljyllä! Kookosöljy saa kaiken maistumaa älyttömän hyvältä! Huhhuh! Kaiken tän lisäks oon kyllästäny elimistöäni chlorellalla ja spirulinalla! Levä is the real deal jou! On ollu muute kaikinpuolin mahtava päivä muutenki! Olen onnellinen.
 Hulluudesta taas, nään asian nii et hulluus on vapautta. Varsinki nyt näi ruoka-asioista inspiroituneena oon ollu iha pärinöissä luonnosta. Oon vaikka kävelly metässä, laulanu, nauranu ja leikkiny jotai eläintä! Moni sanois et hullu, mut sanon et vapaa. Ja että päästäis sinne hulluuden keskipisteesee ni sanottakoo nyt vielä että uskon Jeesuksee, uskon siihe et Jumalasta riippumattomuudella ei saavuteta mitää hyvää. Luonnostaanha siis ollaa riippumattomia eikä siihe yhteytee voi päästä omilla voimilla. Täytyy antautuu ja laskee irti! Ja sanottakoo nyt se, että tää muutos miun elämässä ei alkanu mistää ruokafiilistelyistä vaa Jumalasta. Jumalaa kunnioitan syömällä parhaita aineksia ja pitämällä itteni tikissä.
 Meiät on luotu rakkauden kohteiks eli on äärettömän suuri rajote elämässä jos ensinnäkää ota vastaa sitä rakkautta ja toiseksee ei sitte elä sen mukaa. Niinku lintu, sillä on siivet, mutta jos se ei käytä niitä ni sen elämä jää äärettömän suppeeks siihenähe mitä se vois olla. Tosin se tottuu ja tyytyy tilaansa eikä koht enää tajuakkaa menetystänsä.

  
eräfiiliksissä 
Lokakuun alussa nukuttii kaverin kaa metässä. Älytöntä ku nuotio lämmittää vieressä ja suojaa kylmyydeltä. Kyllä kelpaa makoilla, oottaa unta ja bongailla tähdenlentoja!  On kyllä nii eri meininki nukkuu pihalla raikkaassa ilmassa tähdet kattona ku sisällä tunkkasessa. Nykyää oon tosin ruvennu nukkuu muutenki tosi hyvi ja levollisesti mut ero ulkona nukuttuu yöhö on silti valtava! Vaikka nukkuisit vaa 3 tuntii pihalla ni heräät virkeenä, erimeininki ois jos saman verra nukkuis sisällä. Eikä mitää pelkoo kipeeks tulemisestakaa taia enää olla ku oon boostannu oman vastustuskyvyn nii korkeeks. Sitä oonki mielenkiinnolla koetellu täs syksyn aikana, ehkä vähä epäluulosena mutta en oo tullu kipeeks!

Rakkauden ruokapöytä
Luovuus, luovuus on virta minkä mukana kannattaa ajelehtia. Luovuus voi olla muutaki ku maalaamista ja piirtämistä. Se on oikeestaa joka hetki elämässä läsnä. Jokaista asiaa voi kattoo suppeesti ja peruskaavojen mukasesti tai sit voi olla luova. Kannattaa heittäytyy ja repästä, lakata kattomasta itteää muitten kautta ja pelkäämästä "kasvojen menettämistä". Jos ite vielä pelkäisin sitä ni ei vitsi! Menisin kompassille tekemää kuperkeikkoja ja kävelemää liukuportaita väärää suuntaa ja mölyämää omiani muille julkisille paikoille. I say, no chains. Unohtakaa oma ego ja status mitä monet vaikka pönkittää kantamalla kädessää teollisen orja-ajan ja babylonin rautakahletta; rannekelloa. Kiire on kahle!
 Nyt vielä suklaata naamaa ja liikenteesee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti