keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Tässä tää nyt on!

Jes! Oma blogi! Eli tänne aion kirjottaa asioista jotka pyörii mielessä ja mitä tulee vastaa elämässä. Fiilistelypohjalta on hyvä alottaa! Tulee olemaa varmasti mielenkiintosta seurata et kasvaako/kehittyykö ite kirjottajana ja omien ajatusten kirjallisessa ilmasussa, itsetuntemuski saattaa kasvaa! Aion nyt jättää taakse kaikki yksityisyydenpuutekuumottelut mitä oon vaikka käyny läpi käyttäessäni Facebookkia. Loppujenlopuks ei hirveesti liikuta jos jossai virastossa on datat pöyällä miusta! Päinvastoin, jos vaikka onnistun tuomaa hyvi fiiliksiä ja onnellisuutta tänne esille ni se voi vaikka tarttua, mikäs oiskaa sen parempaa!
 Eli, oon Mikko ja asun tällä hetkellä Jyväskylässä. Viime keväällä rupesin siirtymää raakaruokailijaks ja nyt syön varmaa 90% raakaa. Ruokajuttujen myötä myös luonto on pärähtäny íha uudella tavalla päässä, oon kyllä aina ollu luonto ihmine mutta nyt vielä enemmä! Eli aikapaljo varmaa Ruoka-Luonto fiilistelyjä tulee tänne. Elämän katsomuksesta sen verra että en oo lain vaa armon alla ja pyrin rakastamaa Herraa ja lähimmäisiä nii täysillä ku miussa on potentiaalia. Toki oon vajaa ihmine mut elämähä on kasvua!
 Koita myös päivittää tänne kuvia paljo kaikista siisteistä jutuista! Varmaa alkuu jonkunverra vanhojaki kuvia, mutten kyllä elämäntarinaa käy kuvamuodossa laittamaa tänne! Tosiaan, en tiiä mite taiteellista lahjakkuutta voi määritellä mutta tykkään myös taiteilla kaikenlaista! Varsinki tussilla on tosi mukava piirtää!



Yllä oleva kuva on tehty tussilla spraylla ja gimpillä lisätty viel layeri päälle ja teoksen nimi on Taikinajuuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti