sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Viikonloppu meininkejä


Tuntuu et ois hirveesti kirjotettavaa mut alkaa olla pienet iltajumitukset jo päällä! En ite omista vielä internettii joten oon kaverilla päivittämässä tätä, kohta saa teetä! Sitä onki tullu litkittyy melkosesti nyt viikonlopun aikana! Lähinnä pakurikääpää. Oma tapa nauttii sitä on lisätä vähä suolaa, mikä antaa mukavan lisämaun siihe ja tietenki viel hunajaa. Ei siitä kait mitää yliannostuksii joten laitan aina iha huolella sitä kääpää sinne vetee! 

Ja ei vitsi! Törmäsin tähä marian sivustoo ja siitä inspiroituneena tein jonkin sortin suklaa-taateli-kookos palloja jotka oli iha taivaallisia! Hykertelin itekseni ku maistu ja tuntu nii hyvälle, vois sanoo et kaakaoflow! 
Ja kohta ku tulee rahaa ni rupeen kyllä kokeilemaa noitten herkkujen tekemistä! Huhhuh!

Siinä ne on!

 Suklaa:
kaakaovoita
raakakaakaojauhetta
lucumaa
carobjauhetta
 chia siemeniä
 tocoa

 Taikina:

taateleita
cashewpähkinöitä
manteleita 

Sit pinnalle pyörittelin vielä kookosjauheessa ja pakkasee hetkeks jähmettymää!
---

Sain yheltä taidepajaohjaajalta pussillisen männynsiemeniä. Se oli saanu vai ostanu ne Vladimirilta joka kuulemma on venäläine timanttikauppias. Hyvä meininki! Ja ai että mite hyvänmakusia oli! 

Reilu kk sitte päässä pärähti kuntoilu ja on hienoo huomata jo nyt mite valtavasti kunto on kohentunu. Moni on iha sanonukki sitä et näytän tosi terveeltä ja hyvinvoivalta! Pakko fiilistellä! :) Juoksulenkit menee helposti yli 8km ja leukoi jo melkei kymmene! Se on älytön muutos siitä mis kunnossa olin viel keväällä! Sit kaiken lisäks viel superfoodeilu ja raakailu päälle ni ei ihmekkää et tapahtuu nopeesti muutosta parempaa! Oma leuanvetotanko pitäs saada jostai ni vois ruveta pyrkimää siihe kahteekymmenee leukaa vaikka! Oon myös kitannu nyt pari viikkoo pelkkää lähdevettä mitä käyn hakee Haukkalan lähteestä. Pitäis jostai hommata isompia astioita ni homma sujuis paremmi! Nyt oon yhistäny huvin ja hyödyn ja käyny aamulla aina fillarilla sitä kautta. Eli joka aamu n 8km lenkki! Haha, huomaaki aina taidepajalla et kuka on hereillä aamulla ja ketkä ei! Ja kahviha nyt on iha turha juttu..




Männynsiemenet dealed by vladimir

Tänää tuli syötyy jonkilaista semi-raaka wokkia! Tää sisäls porkkanaa, palsternakkaa, kaalia, punajuurta, purjoa, sipulia, valkosipulia ja quinoaa. Paahdoin kasvikset kevyesti kookosöljyssä joka antaa koko ruualle iha tajuttoman hyvän maun! Lisäks tietyst viel sopivan tuliset mausteet!


Elämä on ihmeellistä! Varsinki ku se on nii täynnä kiitollisuutta. Varsinki sitä oon opetellu viimepäivinä, olemaa kiitolline. Oon kiitolline miun Isälle, Jumalalle! Tää viikonloppu on ollu täynnä yhteyttä ja rakkautta.  Se on jotai mist itelläni ei ainakaa ollu mitää hajua viel vuos sitte!


Kiitos että oon vapaa
vapaa iloitsemaa
vapaa rakastamaa vilpittömästi omalla potentiaalilla
vapaa huolista ja murheista
vapaa häpeästä
vapaa ihmiskunnian tavoittelusta
vapaa tanssimaa
vapaa laulamaa
vapaa!
Huomine pitää huolen itessää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti