torstai 15. joulukuuta 2011

Huippu meininki!

Mehujen ja superfoodien toimivuudesta hyvänä esimerkkinä miun kaveri jolla oli kova keuhkokuume. Tautiinha kuuluu et on iha lopussa, keuhkot täynnä limaa jne. No, vein sille eile punajuuri, porkkana, inkivääri, sitruuna, valkosipuli, parsakaali mehua ja kaakaosmoothien jossa oli kaakaota, kookosöljyä, ashwagandhaa, siitepölyä, chiasiemeniä, cashewpähkinöitä, lesitiiniä ja macaa. Lisäks mausteita. Vein myös D-vitamiinia (2500IU), Health forcen Greener Grasses purkin ja kookosvettä!

Tänää äske kävin viemässä vielä suht samanlaisen, vähä pärähtävämmän kaakaon ja sain kuulla ettei se enää oo ottanu ees särkylääkkeitä, mikä tais olla tosi iso muutos parempaa! Ihanaa ku saa jakaa sitä hyvää mitä itellä on ja olla siunaukseks muille!

Harmi vaa ku en päässy kokeilemaa tekemääni pakurikääpä tinktuuraa, koska kyseine kaveri käyttää antibioottei. Ehkä neki voi kohta heittää menemää! Ite luulen et ne on täysin turhia, koska sairaus ku sairaus talttuu mehupaastolla ja oikeilla lisäravinteilla!   Helposti vois luulla että kipeenä ollessaa ku heikottaa ja tuntuu pahalta ni pitäis syyä. Tää on iso virhearvio! Sairaan ruokahaluttomuus on vaa kehon tapa viestiä että: ÄLÄ RUOKI MINUA NYT, keholle jää enemmä voimia taltuttaa sairaus kun sinne ei tungeta myrkkymaitoja, leipää, lihaa, leipiä yms jotka kuormittaa elimistöä ja lisää esim limaneritystä. Tärkeetä on tukee kaikin mahollisin tavoin parantumista. Mehut on paras tapa tähä!

 Nii ja vielä lisäks, jos oot kuumeessa ni älä ota särkylääkkeitä jotka laskee sen. Kuume on elimistössä tappaakseen bakteerit ja on täten hyvä asia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti