keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Vedestä

Juo puhasta vettä! Vältä hanavettä!

Puhtaan, saastumattoman, luonnollisen lähde-, joki-, tai kaivoveden juominen muodostaa tärkeän osan optimaalisen terveyden dieettiä!

 Vältä pitkäaikaista tislatun veden juomista jos vain voit! Tislattu vesi ei sisällä mitään kivennäisaineita, ja sen pitkäaikainen käyttö voi huuhtoa pois myös elimistön omat mineraalivarannot ja johtaa vakaviin kivennäisaineiden puutostiloihin ja sellaisiin sairauksiin kuin osteoporoosiin, diabetekseen, hammasten reikiintymiseen ja sydäntautiin. Maailmanlaajuisissa tutkimuksissa on osoitettu, että edellä mainittuja sairauksia tavataan harvemmin seuduilla, joilla ihmiset juovat luonnostaan "kovaa" eli runsaasti kivennäisaineita sisältävää vettä. Juomavedessä luonnostaan esiintyvät kivennäisaineet ovat muodostaneet oleellisen osan ihmisen kivennäisravintoa yhtä kauan kuin ihminen on tätä planeettaa asuttanut.

 Toisin kuin eräät "asiantuntijat" väittävät, luonnonvesien sisältämät epäorgaaniset mineraalit imeytyvät tehokkaasti ihmisen elimistöön ja tulevat hyvin käytetyiksi. Ne eivät aiheuta valtimoiden kovettumista, munuaiskiviä tai muita oletettuja sairauksia. Päinvastoin! Me tarvitsemme sekä epäorgaanisia että orgaanisia kivennäisaineita ollaksemme täysin terveitä. Hunzat, maailman terveimmäksi väitetty kansa, joilla ei ole milloinkaan esiintynyt valtimoiden kovettumista, munuaiskiviä, reikiä hampaissa, nivelreumaa, luiden huokoistumista eikä sydäntautia, ovat 2000 vuoden ajan juoneet vettä, joka sisältää niin runsaasti kalkkia ja muita epäorgaanisia kivennäisaineita, että se näyttää samealta. Tää on kenties parempi todiste ku mikää kvasitieteellinen järkeily.

1 kommentti:

  1. Mulla ei ole saatavilla lähdevettä. Voisinko kerätä sadevettä ja juoda sitä? Googletin tuon ja sain vaihtelevia vastauksia. Pihassa on myös kaivo, mutta se vesi on sellasta ruskeankeltaista.. voiko sitä juoda.

    VastaaPoista