tiistai 6. joulukuuta 2011

Purilaine

Mietin taas kerra, että mite voisin hyödyntää aamusen mehustuksen tuottamat kuidut. Päädyin tekemää purilaista. Mitää virallista ohjetta en omista vaa sovelsin iha omasta päästä! Kokeilemine on nii hauskaa! "Leivät" jäi kyl vähä mauttomaks mut hyvä dippi pelasti paljo! Oon viimepäivinä ollu iha liekeissä erilaisten ruokien teosta, nyt jää smuuthiet vähemmälle jatkossa!

Herkkua!

Kannet ja Pihvi oli suht samasta aineksesta eli porkkanasta ja parsakaalista mitä mehustin aamulla.. Ens kerralla teen iha vaa siemenistä ja jostai muusta noi kannet, en myöskää nyt jaksanu venata että ne ois kunnolla kuivunu. Avokadoista sai mainiot "ranskalaiset". Hahaa! Inspiroikoon tämä teitä!


Herkku salaatti-pulla lautane! Oi että! Ja vielä riittää pullia monee ateriaa! Kuivatin niitä vielä yön lisää uunissa ja nyt niistä tuli rapeita ja maku parani tosi rutkasti! Toi on päällystetty cashew-tomaatti kastikkeella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti