sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Pasta & Dippi


Pasta:
1 kesäkurpitsa
½ sitruunan mehu
laatusuolaa

Vuole kesäkurpitsa kuorimaveitsellä nauhapastaksi. Purista sitruunan mehut päälle ja lisää maun mukaan suolaa. Sekoita ja anna muhia hetken.

Kastike:
2dl Chia siemeniä
1dl Pellavansiemeniä
1 tomaatti
5 valkosipulinkynttä
Chiliä maun mukaan
Cayennepippuria maun mukaan
Laatusuolaa

Blendaa kaikki ingredientit mössöks. Sovella ihmeessä kastiketta ja tee siitä ittes näköne!

Dippi:
2dl cashewpähkinöitä
3 taatelia
1 tomaatti
½ paprika
hampunsiemeniä
tuoretta basilikaa

Blendaa

Sekota kaikki keskenään ja heitä vielä sekaan paprikanpaloja! Laita hetkeks kuivuriin tai uuniin vetäytymään ja ottamaan vähä lämpöö! Herkuttele! Dipin kanssa menee esim porkkana ja kurkku loistavasti!

 HERKKUA!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti