keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Havahuin äske kaverin kaa jutellessa siihe, että mite miun läsnäolo jossai seurassa johtaa nykyää melkei aina jonkinlaisii terveys/ruokakeskusteluihi! En oo mielissäni tästä! Tuntuu nimittäi siltä, että monet nii hyvät ja syvät keskustelut on jääny vähemmälle sen takia, että oon ollu nii ravintopärinöissäni! Hyvät ja huonot puolensa sillä tietenki ja hyvää on ainaki se, että huomasin tän. On tietenki myös siistiä ja hauskaa että miun kautta ihmiset rupee miettii asioita omasta terveydestä. En siltikää haluu tuua asioita esille terveystyrkyttäjänä ja överihypettäjänä varsinkaa siin tapauksessa jos joku kokee sen negatiivisena!

Jääköön ruoka ja terveellisyys siis vähemmälle jutuissa! Muttei ruokailussa eikä tän blogin jutuissa :D

Mikä muu pärisee ku ruoka tänää? Heräsin tänä aamulla 05:45 ja fillaroin kirpeessä ilmassa 4km aamuteelle kaverille laajavuoree! Oli melko ytyt pakurisetit ja hauska erilaine aamu! Haukkalan lähde on place to be rauhallisessa aamuhämärässä. Harvemmi tulee kyl enää mentyy sitä kautta duunii ku alkaa olla nii kylmät aamut! Jokatapauksessa, keskustaapäi lähtiessä taivaanranta oli kultaa auringon noustessa ja auringon säteet kimals kultana jäisten pujon ja heinänkorsien varsilla!  Syksy todellaki on kaunista!

Harmittaa ku on uimine jääny nii vähälle, innoissani vakuutin et jatkan läpi talven uimista mut tais jäädä toho lokakuunpuoleevälii aktiivine järvessä käymine! Nyt vielä vois käyä jotenkuten kait ilman saunaa, tuskin siitä ainakaa kipeeks tulis. Mut ei hölli se kävelymatka lähimmältäkää (alban) rannalta kämpille. Haastan kuitenki nyt itteäni,  ennenku lumi tulee ni käyn järvessä ilman saunaa!

Oon myös fiiliksissä kirjottamisesta! Mitä enemmä oon sitä tehny sitä suuremmaks into vaa kasvaa! Voisin kokeilla jopa jonkun tarinan kirjottamista. Runot on myös mahtavia! Luovuutta ei voi ikinä kuitenkaa olla liikaa.

Hmm, ehkä joskus vielä kasvatan suurimman osan ruuastani ite!  



Oon innostunu leikkimää kokkia viimeaikoina, mikä on ollu älyttömän hauskaa! Varsinki ruuan tekemine ilman reseptiä on mahtavaa! Tää inspiroi miuta tosi paljo!
Tän nimi vois olla RAASTEISET SIENIRENKAAT SOOSSILLA


Huomenna teen lisää raakasuklaata! On ollu siistiä huomata mite tekiessää oppii, ja jos jotai oon tehny ni suklaata. Enhä mie siltikää mikää kemisti oo, mutta HERKKUA tulee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti