keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Inspiraatiota

Orasbisnekset on vähä pienellää vielä mut kyl se siitä!

Reilut iltapalat Santun kanssa! Meillä on tällä viikolla yhteine raakaruokafiilistelymeininki. Palautetta on tähä asti tullu että tosi freesi ja hyvä olo. Ja niihä se onki ku ei oo kroppa tukossa ja täynnä kaikkii epäpuhtauksia. Tai matkalla kohti puhtaampaa kroppaa, ni hyvältähä se tuntuu!

Hunajameloni, omena, karpalo iltapala :)

Tän päiväne herkku: Keräkaalia, punakaalia ja lehtikaalia sitruuna, suola cayenne marinoituna. Lisäks tomaattia, avokadoa, kurkkua, idätettyä tattaria ja öljyä!

Kiitos Toukolle! Inspiroiduin tekemää kräkkereitä/sipsejä yleensä mehustinjätteenä pitämästä aineksesta. Lisäks laitoin sekaa osan sipulista mitä mehustettii. Kaikenkaikkiaa tuo "värisokeustesti" sisältää kuidut parsakaalista, porkkanoista ja pinaatista. Kuorimattomia hampunsiemeniä ja kurpitsansiemeniä. Mausteet.

Ootko värisokee? Siinä lukee: Väkevä ilo

Uunissa on kuivat juhlat, mut meininki on silti hyvä!


Pakuritinktuuraa! Kaikille tietämättömille infoks, en käytä tota alkoholia missään nimessä päihtymisee. Tosta tulee Uber mediziiniä. Tästä se lähtee, rötkön lääkecompany, real medizin for everyone. Jostai tarvitsis nyt vaa pipettipulloja. Oon jo pitkää fiilistelly pakuria teen muodossa ja nyt ajattelin viiä uuelle tasolle.

Ingredients

Siinä se pihisee

Porisee



Sipulimehututkimus:









ARVIO:
+Suht päräyttävä kokemus (kuten ilmeet taitaa kertoo)
-Lievä närästys, se meni kuitenki nopeesti ohi. Varsinki ku oloa kohennettii herkullisella raakasuklaalla


Lisäks juotii myös Pinaatti, Porkkana, Parsakaalimehua. Toimi!

Touko: "Parasta suklaata mitä oon ikinä syöny!"
 Ite yhdyn kyllä täysillä toho Toukon kommenttii! Tuntuu et joka kerta ku suklaata tekee ni aina tulee vaa parempaa. Oon tainnu kehittyy melko huimaa tahtia tässä touhussa! Sen verra överiherkkua oli. Varsinki tutustumine eri makuyhistelmii ja täyteläisen maun metsästys on todellaki tuottanu tulosta. Yllä olevassa levyssä kaakaon vaikutusta on ainaki buustaamassa: Aito vanilja, Maca ja Kunnon Chili. Täydellisen maun tuo: Kunnon suola, Hunaja, MSM, Cayenne, Vanilja, Chili, Lesitiini Combo! Lisäks voin paljastaa et tuo sisäls Mulpereita ja Rusinoita! 
Boheemin hipin status_symboli, vai mikälie. Noh! SALADA!
Tänää oli mainio päivä, koko viikko on oikeastaa ollu mainio! Ei voi muuta ku ilosena päivittää tän tänne ja toivoo, että tää tuottaa monille muillekki iloa! :) Kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti