tiistai 1. marraskuuta 2011

Nyt kyllä höllii!

Missä olet ollut LESITIINI? Missä olet ollut koko elämäni ajan. Eniveisseis, nyt oon löytäny sen enkä aio luopua! Kuinka hyvältä maistukaa lesitiinillä kermaseks tuunattu Raaka BANAANIgojiINCA suklaa! Toine tän päivän höllittely oli Mustaherukka smoothie missä yhisty marjojen ihana raikkaus mitä täydens lesitiinin kermasuus! Molemmat maut yhtäaikaa suussa, kuvittele kermane täyteläine ja samaa aikaa myös nii raikas makuelämys mitä täydens viel kookosöljy! Se kaikki lasissa herkullisena iltaruokana, terveellistä, taivaallista huhhuh! Elämä on nannaa! Tällä hetkellä jääkaapissa on viel 1/4 tosta levystä jäljellä, yritän säästää huomiseks mut pahalta vaikuttaa. Tunnen pohjatonta halua käyä vetäsee sen kaiken naamarii!


Kermasentäyteläine sanatloppuukeske, suklaa

  Lainasin kirjastosta hauskan ja hyvän opuksen jonka nimi on: Hellaton kokki, kirjoittanut Mea Salo.
Ihmiset on miultaki monesti kysyny saman ikuisen kysymyksen et "mistä saat proteiineja?"  En tiiä moniko yhä luulee et lihaa tarvittais muka johoki.. Tässä on hyvää läppää: "Mistä kasvissyöjäeläimet kuten gorilla saavat tarvitsemansa proteiinit? Gorillat ovat kokoonsa nähden vahvimpia nisäkkäitä. Ne onnistuvat saamaan ruuastaan kaikki tarpeelliset ravintoaineet proteiineja, kalsiumia ja rautaa myöten, ja niillä on lähes kokonaan sama DNA kuin ihmisellä. Gorilla syö muun muossa kasvien lehtiä, silmuja, varsia, juuria ja hedelmiä" 
 Lihaa kehutaan sen täydellisestä aminohappokoostumuksesta. Kasvikunta vastaa tähä heittämällä peliin esim tattarin, quinoan sekä hampun- ja pellavansiemenet joissa on myös täydellinen aminohappokoostumus. Myös käyttämällä muita kasvikunnan tuotteita rikkaasti voi saada kaikki tarpeelliset aminohapot elimistöönsä! 

Näissä on mm. korkealuokkaista proteiinia, rautaa, kaliumia ja C-vitamiinia

Vielä voitais tarkastella itteämme.. Meillä on terävät raatelukynnet niiku lihansyöjillä luonnossaki, kulmahampaat jolla jauhaa vaikka kui sitkeä kyljys sellasenaa. Suolisto nyt sattuu olemaa muutevaa pitkä ku kasvissyöjäeläimillä. "Kun saalistajaksi julistautunut ihminen poimii eläinkuntaa marketin kylmäaltaasta, voisi kysyä, miltä tuntui saalistus ja pitkäänkö piti väijyä" Hahaa, hyvää yötä kaikille, lähen syömää suklaata tästä!

Aavikolla maistuu ananas! (sori kuvanlaatu)
.

Puolimaratonista palautumisesta ei oikeestaa voi ees puhuu koska ainaki omien tuntemusten perusteella palauduin parissa tunnissa. Ei väsyttäny, ei särkeny. Seuraavinakaa päivinä ei särkeny ku vähä reisilihaksia, eikä niitäkää sen enempää ku normi 5km lenkin jälkee! Nyt oon ottanu rauhallisesti ja ollu juoksematta pari päivää tänää tai huomenna vois lähtee! Peace!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti